Käyttöehdot

Verkkokaupassa asioiminen edellyttää näiden käyttöehtojen hyväksymistä. Verkkokaupan käyttäjät sitoutuvat asioimaan verkkokaupassa näiden käyttöehtojen ja lain mukaisesti. Myymme tuotteita vain täysi-ikäisille. Verkkokaupasta ostettujen tuotteiden jälleenmyynti on kielletty. Lue maksu, toimitus ja palautusosiosta tärkeää lisätietoa tilaamiseen liittyen. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Forssan Kosmetologikeskus sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille. Verkkokaupan käyttäjän tulee noudattaa erityistä huolellisuutta verkkokaupassa asioidessaan.

 

Verkkokaupan vastuu ja oikeudet

Verkkokauppa on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Verkkokaupalla on oikeus ottaa palvelu tai sen osa tilapäisesti pois käytöstä esimerkiksi sivujen ylläpidon vuoksi. Verkkokaupalla on oikeus poistaa käyttäjän tekemä tilaus, jos käyttäjä kiertää tai rikkoo käyttöehtoja tai toimii lain vastaisesti.

Forssan Kosmetologikeskus ei vastaa tilausten käsittelyssä tai toimituksessa mahdollisesti esiintyvien häiriöiden, virheiden tai viivästysten takia aiheutuvista vahingoista. Verkkokauppa ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä tai vastaavasta syystä johtuvasta toiminnan kohtuuttomasta vaikeutumisesta. Vastuusta vapauttava este voi olla esimerkiksi viranomaisen toimenpide, sota tai sen uhka, kapina tai mellakka, Forssan Kosmetologikeskuksesta riippumaton häiriö matkahuollon pakettien toimituksessa, automaattisessa tietojenkäsittelyssä, tiedonsiirrossa, muussa sähköisessä viestinnässä tai sähkön saannissa, tulipalon tai muun turman aiheuttama keskeytys tai työtaistelutoimi kuten lakko, sulku, boikotti tai saarto. Ylivoimainen este tai jokin edellä mainittu olosuhde oikeuttaa verkkokaupan keskeyttämään tilausten toimittamisen toistaiseksi.

Käyttäjän tulee tutustua tuotteiden käyttöohjeisiin tilauksen vastaanottamisen jälkeen ja ennen tuotteen käyttöönottoa. Verkkokauppa ei voi taata että meikkien sävyt vastaavat tuotteiden todellista sävyä. Värintoisto on riippuvainen käyttäjän päätelaitteesta ja päätelaitteen asetuksista. Verkkokaupalla on oikeus tehdä muutoksia palveluun sekä yksipuolisesti muuttaa kaikkia ehtoja. Käyttäjän on luettava ehdot säännöllisesti voidakseen huomioida ehtoihin tehdyt muutokset.

 

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Kuluttajan tulee noudattaa erityistä huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään. Käyttäjä vastaa tehdyistä tilauksista. Palvelun käyttö edellyttää Internet-yhteyttä ja yhteyttä hyödyntävää päätelaitetta. Käyttäjä vastaa itse vaaditusta laitteistosta ja ohjelmistosta sekä muista palvelun käytön vaatimista kustannuksista.

Käyttäjä on vastuussa täysin lain ja käyttöehtojen noudattamatta jättämisestä aiheutuvasta vahingosta/ongelmasta verkkokaupan tarjoajalle, muille nettikaupan asiakkaille ja kolmansille osapuolille. Käyttääksesi palvelua sinun tulee huolellisesti lukea kaikki verkkokaupan säännöt ja hyväksyä kaikki voimassa olevat käyttöehdot.

 

Tekijänoikeudet

Verkkokaupan www-sivut kuuluvat tekijänoikeussuojan piiriin ja kaikki tekijänoikeudet kuuluvat Forssan Kosmetologikeskukselle. Verkkokaupassa esitetyt kuvat ja tekstit ovat verkkokaupan tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta. Tekijänoikeuksilla suojatun kuva- ja tekstimateriaalin luvaton käyttö ja kopiointi on ehdottomasti kielletty.

 

Yhteystiedot

Forssan Kosmetologikeskus, Kauneushoitola Henrietta

Jean D’Arcel maahantuonti

Kartanonkatu 9, 30100 FORSSA

p. (03) 422 4410

info@kauneushoitolahenrietta.com

Y- 230399-5