Silmänympäryshoito

Eye & Lipzone Lift

M I R A T E N S Ereinigung_lotionen

Iho silmien ja huulten ympärillä on erittäin altis ärsytyksille sekä kimmoisuuden heikkenemiselle. Tämän vuoksi se tarvitsee huolellista ja hellää hoitoa. Tuotteen ylelliset ja arvokkaat raaka-aineet tasoittavat ihon vanhenemisen merkkejä. Valoa heijastavat pigmentit tasoittavat optisesti ryppyjä ja juonteita. Tuotteen nestekiertoa parantava vaikutus poistaa turvotusta silmienympäriltä. Tuote kohentaa ihon laatua, kiinteyttää, korjaa sekä suojaa ulkoisilta haittatekijöiltä.

 

Lifting Eye Care

M U L T I B A L A N C E107_k

Lifting eye care on syvävaikutteinen, ravitseva silmänympärysvoide, joka tasoittaa ikääntymisen näkyviä merkkejä silmänympärysiholla. Tämä pehmeä koostumus rauhoittaa stressaantunutta silmänympärysihoa sekä parantaa ihon kiinteyttä. Tasoittaa jo olemassa olevia ryppyjä ja juonteita silminnähden sekä estää uusien juonteiden muodostumista.

 

Daily Eye Gel

C O L L E C T I O N C A V I A R903_k

Kosteuttava, rentouttava, uudistava ja elinvoimaa antava silmänympärysgeeli, joka sisältää kaviaruutetta, merilähdevettä, hivenaineita ja mineraaleja. Tasoittaa juonteita, turvotusta ja tummuutta silmänympärysiholla. Silmänympärysiho saa uutta heleyttä ja raikkautta.

 

Lifting Eye Gel

M U L T I B A L A N C E109_k

Lifting eye gel hoitaa ja kaunistaa herkkää silmänympärysihoa. Väsymyksen merkit tasoittuvat, tummuus ja turvotus vähenevät silmienympäriltä. Tämä kevyt geeli takaa optimaalisen kosteuden sekä tasoittaa kuivuudesta johtuvia juonteita ja ryppyjä.

 

 

Anti-Wrinkle Pads

R E N O V A R228_k

Elvyttävä tehohoito silmienympärysiholle. Väsynyt ja stressaantunut silmänympärysiho vaikuttaa heti säteilevämmältä ja raikkaammalta, sopii erityisesti herkille silmänympäryksille päivittäiseen käyttöön. Hajusteeton.

 

Gentle Eye Care

P R E V E N T I V Ecreme beaute yeux

Hellävarainen silmänympärysvoide rauhoittaa ja silottaa silmänympärysihoa. Suojaa ja ravitsee silmänympärysihoa ja  ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Vähentää silmänympärysihon turvotusta. Soveltuu herkemmällekin silmänympärysiholle.

 

 

Retinol Eye Cream

V I T A M I N E E

Reti des yeux xtreme

Kevyt, nopeasti imeytyvä silmänympärysvoide, jonka sisältämien vitamiinien (B, B5, C,E,F) ravitsevuuden ansiosta soveltuu myös kuivalle silmänympärysiholle. Sen sisältämä Retinol uudistaa ihosoluja, silottaen samalla silmänympärysiholla olevia pintajuonteita.